Stacks Image 2385
1) Valo vilkkuu nopeasti. RM-Pro on valmis konfiguroitavaksi. RM-Pro käynnistyy tähän tilaan kun kytket siihen virran ensimmäisen kerran. Tila voidaan aktivoida myös painamalla pitkään laitteen Reset-painiketta.
2) Valo vilkkuu n. 1 sek. välein. RM-Pron konfigurointi on epäonnistunut. Paina laitteen Reset-painiketta niin kauan että valo alkaa vilkkua nopeasti. Tee konfigurointi uudelleen.
3) Valo vilkkuu 4 kertaa ja pysähtyy sekunnin ajaksi. RM-Pro on AP-konfigurointi-tilassa.
4) Valo ei pala. RM-Pron konfigurointi on onnistunut.
Voit varmuuskopioda kaikki laitteesi ja sovelluksesi asetukset Broadlink-pilveen ja palauttaa ne esim. uuteen älypuhelimeesi.
1) Varmuuskopiointi: Valitse aloitussivun vasemman yläkulman valikosta ”Backup”. Valitse ”Backup to cloud” ja aloita varmuuskopiointia painamalla ”Ok”.
2) Asetusten palauttaminen: Valitse aloitussivun vasemman yläkulman valikosta ”Backup”. Paina ”Cloud backup list”, valitse palautettava varmuuskopio ja paina oikeasta yläkulmasta ”Restore”.
Voit jakaa tekemiäsi ohjaimia Broadlink-pilvipalveluun. Muut käyttäjät voivat ladata jakamiasi ohjaimia itselleen eikä heidän tarvitse Opettaa ohjaimia omalle laitteelleen nappi napilta.
Valitse aloitussivun vasemman yläkulman valikosta ”Share”. Valitse ”Cloud share” ja valitse ohjain jonka aiot jakaa. Täytä pyydetyt tiedot ja paina oikeasta yläkulmasta ”Share”.
Valitse aloitussivun oikean yläkulman valikosta ”Add remote” ja valitse haluamasi RM-Pro. Paina oikean yläkulman suurennuslasi-symbolia. Nyt voit hakea ohjaimia esim. merkin tai mallin perusteella. Löydettyäsi etsimäsi ohjaimen valitse se painalluksella, nyt ohjain latautuu RM-Pro:hon ja näkyy sovelluksesi aloitussivulla. Nyt voit nimetä lataamasi ohjaimen haluamaksesi.
Valitse aloitussivun oikean yläkulman valikosta ”Device list”. Valitse RM-Pro johon ohjain on luotu. Valitse oikean yläkulman valikosta ”Device (tai Template) info”. Vaihda nimi ja kuvake haluamiksesi ja tallenna ne.